Leef-Beton: karakteristieke, slijtvaste woonbeton vloeren

Een vloer is een belangrijke sfeerbepaler voor een interieur. Van welke woonstijl je ook houdt, een Leef-Beton vloer is een passende vloer voor élke stijl! Of je nu voor een modern en strak interieur gaat, of dat je liever kiest voor een landelijke woonstijl, Leef-Beton is de juiste keuze.

Leef-Beton op de vloer

Met Leef-Beton kies je voor een unieke vloer met een moderne betonlook uitstraling. Het mooie is, deze vloer kan worden toegepast in elke ruimte. Of dit nu om een woonkamer, keuken, kantoor, slaapkamer of badkamer gaat. Een Leef-Beton vloer is vloeistofdicht en kan wel tegen een stootje. Leef-Beton is een sterke, slijtvaste afwerking voor je vloer. Daarnaast is een Leef-Beton vloer heel gemakkelijk te onderhouden, wel zo fijn als je houdt van een opgeruimd huis. Even stofzuigen en dweilen en je vloer kan er weer even tegenaan.

Leef-Beton in de badkamer

In een natte ruimte, zoals het washok of de badkamer heb je altijd te maken met vocht in de ruimte en water op de vloer. Een Leef-Beton vloer is zo ontwikkeld dat deze bestand is tegen vochtige omstandigheden. De speciale coating, ofwel toplak, en het naadloze karakter maken de vloer vochtdicht en eenvoudig schoon te houden. Leef-Beton is een uiterst goede keuze als je op zoek bent naar een vloer die volledig waterdicht is.

Kies jij voor jouw Leef-Beton vloer?

Als je gaat voor een Leef-Beton vloer, dan heb je de keuze uit twee varianten. Basis Leef-Beton en Premium Leef-Beton. Beide woonbeton vloeren kenmerken zich door hun naadloze en stoere karakters. Basis Leef-Beton is samengesteld op basis van kunsthars en kan worden aangebracht op wanden en vloeren. Premium Leef-Beton is een samenstelling op basis van epoxy en is daardoor een oersterke vloer. De Leef-Beton prijs per vierkante meter varieert dan ook per soort dat er wordt gekozen.

Benieuwd naar de mogelijkheden van beide Leef-Beton producten? Onze vloerspecialisten vertellen jou graag vrijblijvend meer over de kenmerken van de Leef-Beton vloeren. 

Meer weten over Leef-Beton? Neem contact op met onze vloerspecialisten!

Romar-Voss Floor Systems

Verkoop binnendienst

+31 (0)475 49 10 19

Artikel is geplaatst in: Betoncire | Woonbeton | Inspiratie