Premium Leef-Beton - lavasteen woonbeton

Premium Leef-Beton is een stoere en onverslijtbare woonbeton vloer. De unieke samenstelling van dit product (op epoxybasis), maakt het een oersterk vloersysteem (vergelijkbaar met de lavasteen vloeren). Door de industriële uitstraling van Premium Leef-Beton voeg je karakter toe aan jouw interieur.

Het aanbrengen van deze vloer is handwerk, waardoor je dus echt een unieke vloer krijgt die niemand anders heeft. Voor een vloer met een rustige uitstraling, wordt er minder structuur aangebracht. Wil je liever een vloer met een robuuste uitstraling, dan zorgt de vakman voor een grovere structuur. Een Premium Leef-Beton vloer kan helemaal op jouw persoonlijke wens worden afgestemd.

Kenmerken

  • Een vloer met een stoere, minerale uitstraling

  • Door de unieke samenstelling is de vloer extreem slijt- en krasvast

  • Is zwaar belastbaar

  • Geen last van voegen (naadloos)

  • Onderhoudsvriendelijk; de vloer lijkt grof, maar door de afwerklaag kan deze eenvoudig worden schoongemaakt

  • Is bestand tegen invloeden van zonlicht, dus de kleur blijft lang mooi (UV-stabiel)

  • Kan worden toegepast in badkamer of washok: schimmelvrij & waterdicht

  • In combinatie met vloerverwarming voelt de vloer heerlijk comfortabel aan

  • Kan eenvoudig worden aangebracht op vrijwel alle ondergronden (ook tegels)

Premium Leef-Beton: 16 woonbeton kleuren

Voor de serie Premium Leef-Beton zijn met zorg 16 kleuren geselecteerd, zodat deze lavasteen vloer kan worden gecombineerd met elke woonstijl. Maak een keuze uit onze collectie naturel tinten (beige of grijze tinten), of de donkerdere, meer uitgesproken tinten.

Clay
Coral
Dune
Fossil
Hill
Mist
Moss
Mud
Olive
Pearl
Peat
Rock
Shell
Slob
Storm
Wave

Gelegd door gietvloerspecialisten

De gietvloeren van Romar-Voss Floor Systems worden volledig op Nederlandse bodem geproduceerd. Het leggen van onze gietvloeren laten we graag aan specialisten over die al jarenlang actief zijn binnen de gietvloerenbranche. In overleg met hen wordt de beste vloeroplossing voor jou samengesteld.

Ben je geïnteresseerd in een gietvloer van Romar-Voss Floor Systems voor in huis? Dan horen wij dat graag! Wij brengen jou uiteraard in contact met de beste vloerspecialist bij jou in de buurt.