Een vloercoating voor in jouw garage

Bij het inrichten van een huis, heb je niet alleen te maken met een woonkamer, badkamer en enkele slaapkamers. Ook in de garage wil je een nette en vooral praktische vloer aanbrengen. Daarvoor zijn natuurlijk diverse oplossingen te bedenken. Lees hier waarom een garagevloercoating (ofwel rolcoating) de beste oplossing is voor een gebruiksvriendelijke vloer in jouw garage.

Waarom kiezen voor een garagevloercoating?

Een vloercoating vormt een belangrijke beschermlaag voor jouw garagevloer. Of je er nu je auto, fiets of motor parkeert, of je wasmachine of speelgoed neerzet, het is belangrijk dat jouw voertuigen en materialen veilig staan. Wat daarbij soms vergeten wordt is dat een garagevloer juist door deze ‘opslagfunctie’ onderhevig is aan diverse factoren. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan weekmakers uit auto- en fietsbanden en chemicaliën uit poetsmiddelen en brandstoffen.

Het is dus belangrijk dat jouw garagevloer tegen een stootje kan. Daarnaast wil je waarschijnlijk dat deze vloer er mooi uitziet en past bij de rest van het huis. Als je een vloercoating aanbrengt in jouw garage, kies je voor een sterke, slijtvaste en praktische vloer die voldoet aan jouw wensen en eisen. Een coating beschermt de vloer tegen vocht en is bestand tegen invloeden van chemicaliën. Door het strakke oppervlak kan de coating eenvoudig worden gereinigd en, indien gewenst, kan een garagevloercoating met antislip worden afgewerkt.

Voordelen garagevloercoating

Enkele redenen waarom wij een rolcoating als garagevloer aanraden:

  • Naadloos, waardoor een strak oppervlak wordt gecreëerd

  • Goed bestand tegen chemicaliën (brandstof, poetsmiddelen, strooizout, etc.)

  • Sterk en slijtvast, dus bij uitstek geschikt om voertuigen op te parkeren

  • Eenvoudig schoon te houden

  • Vloeistofdicht, vochtplekken krijgen geen kans

  • Kan worden voorzien van een antisliplaag

  • Kan in vrijwel alle kleuren worden geleverd, dus kan op de overige kleuren in huis worden afgestemd

Sterke vloercoatings op basis van epoxy

Binnen de collectie van Romar-Voss Floor Systems zijn diverse vloercoatings opgenomen. Voor een garagevloer zijn de rolcoatings EpoRol Colour en EpoRol Colour WB het meest geschikt.

EpoRol

Een duurzame rolcoating die als sterke beschermlaag kan worden aangebracht in een garage. Deze afwerklaag past perfect in een garage en kan in vrijwel alle kleuren (en evt. met antislip) worden geleverd.

EpoRol WB

Een watergedragen rolcoating die perfect geschikt is als beschermlaag van een garagevloer. Deze rolcoating kan op kleur naar keuze worden geleverd en worden afgewerkt met een antisliplaag.


Gelegd door vloerprofessionals

Onze vloercoatings zijn geproduceerd op onze locatie in Roggel (Limburg). Hier worden diverse praktijktesten gedaan, zodat we achter de kwaliteit van onze producten kunnen staan. Het leggen van de rolcoatings laten we aan specialisten over die al jarenlang actief zijn binnen deze branche. In overleg met hen wordt de beste vloeroplossing voor jou samengesteld.

Ben je geïnteresseerd in een vloercoating van Romar-Voss Floor Systems voor in jouw garage? Dan horen wij dat graag! Wij brengen jou uiteraard in contact met de beste vloerspecialist bij jou in de buurt.



Wil je onze stalenmappen aanvragen?

De vloercoatings uit onze collectie zijn opgenomen in onze industriële stalenmap. Wil je als vloerspecialist deze stalenmap aanvragen, zodat je jouw klanten de diverse mogelijkheden kunt laten zien? Laat ons dit dan weten!