Leef-Beton: woonbeton in huis

Van welke woonstijl je ook houdt, een woonbeton vloer past in vrijwel elk interieur. Woonbeton is een sterk vloersysteem en creëert een stoere en robuuste uitstraling. Bij Romar-Voss Floor Systems zijn we zo trots op onze serie woonbeton dat we een eigen label hebben vastgelegd: Leef-Beton. Waarom Leef-Beton een geschikte vloer is voor in jouw huis, leggen wij jou graag uit.

Waarom kiezen voor Leef-Beton?

Een vloer is een belangrijke sfeerbepaler in huis. Naast dat Leef-Beton karakter toevoegt aan jouw woning, creëer je met deze vloer een sterke basis voor jouw interieur. Het aanbrengen van Leef-Beton is handwerk, wat elke vloer uniek maakt. Geen vloer is dus hetzelfde! In overleg met de vloerspecialist bepaal jij hoeveel structuur je in de vloer wilt terugzien. De uitstraling van de vloer kan dus volledig op jouw persoonlijke wensen worden afgestemd.

Het is belangrijk dat een vloer sterk is en tegen een stootje kan. Door de unieke samenstelling is Leef-Beton volledig waterdicht en kan het op nagenoeg alle ondergronden worden aangebracht. Deze vloer kan dus ook doorlopen tot in de badkamer. Heb je geen zin om veel tijd te steken in het onderhoud van de vloer? Dan is Leef-Beton bij uitstek geschikt voor jou, de vloer is eenvoudig schoon te houden.

Voordelen Leef-Beton

Als je overweegt om een Leef-Beton in jouw huis te leggen, wil je natuurlijk weten wat de voordelen van deze vloer zijn. Deze hebben wij voor je op een rijtje gezet:

  • Unieke natuurlijke uitstraling

  • Sterk & slijtvast

  • Onderhoudsvriendelijk

  • Schimmelwerend door speciale afwerking

  • Naadloos, waardoor de vloer dus in alle ruimtes zonder onderbrekingen doorloopt

  • Vloeistof- en waterdicht, dus perfect om aan te brengen in natte ruimtes zoals een badkamer

  • Verkleurd niet onder invloed van zonlicht, dus de kleur blijft lang mooi

  • Kan in combinatie met vloerverwarming worden aangebracht

  • Kan met de juiste voorbehandeling over bestaande vloeren worden aangebracht (ook tegels)

Basis Leef-Beton of Premium Leef-Beton

Binnen de collectie Leef-Beton van Romar-Voss Floor Systems, kun je kiezen uit twee soorten Leef-Beton. Basis Leef-Beton is een sterke, slijtvaste afwerkstuc die vanwege de kunstharsgebonden samenstelling duurzamer is dan stucwerk op kalkbasis. Premium Leef-Beton is een stoere afwerklaag voor vloeren (op basis van epoxy) en kenmerkt zich door het extreem slijtvaste karakter.

Basis Leef-Beton

Een sterke en slijtvaste afwerkstuc, die kan worden aangebracht op wanden, met een unieke natuurlijke uitstraling.

Premium Leef-Beton

Een oersterke vloer met een stoere uitstraling. De speciaal geselecteerde samenstelling op basis van epoxyhars maakt deze vloer vrijwel onverslijtbaar.

Verwerkt door echte Leef-Beton kenners

Leef-Beton is een Nederlands product. Op onze locatie in het Limburgse Roggel, is dit product bedacht, ontwikkeld en geproduceerd. Het verwerken van de Leef-Beton vloeren laten we graag aan specialisten over die al jarenlang werken met deze vloeren. Uiteraard delen wij onze kennis met elkaar, zodat we voor jouw huis de mooiste vloer kunnen samenstellen.

Wil je graag een Leef-Beton vloer in jouw huis? Dan horen wij dat graag! Wij brengen jou uiteraard in contact met de beste vloerspecialist bij jou in de buurt.

Wil je onze Leef-Beton stalenmap aanvragen?

De Leef-Beton vloeren uit onze collectie verdienen een mooie en professionele presentatie. Om de vloerspecialisten te ondersteunen die met onze vloeren werken, is er van onze Premium Leef-Beton vloer een stalenmap ontwikkeld. Wil je als vloerspecialist deze stalenmap aanvragen, zodat je jouw klanten kunt enthousiasmeren over dit product? Laat ons dit dan weten!