MerbaFlow - PU gietvloer

In de gietvloerenwereld is MerbaFlow een uniek vloerconcept. Een eigentijds PU-gietvloersysteem geïnspireerd door de natuur met een natuurlijke vezel als blikvanger! Voor deze gietvloerenserie gingen we op zoek naar bestanddelen met een gereduceerde CO2-emissie, van primer tot aflak. Natuurlijk mocht de kwaliteit van de vloer hierbij niet verloren gaan, want een vloer moet immers een sterke basis bieden voor élke ruimte. Op deze manier ontstond er een uniek gietvloersysteem waarmee wij ons vloerenassortiment, maar óók de wereld, steeds een beetje mooier proberen te maken.

Een natuurlijke vezel als blikvanger

Nadat we de perfecte combinatie van bestanddelen hadden gevonden, ontstond de magie pas écht na het toevoegen van de natuurlijke houtvezels. De vezels komen voort uit een natuurlijk afvalproduct: afvalhout dat wordt versnipperd en verwerkt in de kleurlaag van de vloer. Dit zorgt niet alleen voor een buitengewone uitstraling, maar in combinatie met een sfeervol kleurenpalet ook voor een uniek gevoel. Een gevoel van luxe, maar ook een gevoel van rust en comfort.

Per kleur is gezocht naar de perfecte combinatie met de houtvezels. De ene kleur is volledig ermee verrijkt, de andere kleur komt mooier tot zijn recht met een meer subtiele toevoeging van de vezel. Zo vormt de natuurlijke vezel de blikvanger van deze serie!

Kenmerken

 • Een uniek vloerconcept door de toevoeging van houtvezels.

 • Samengesteld op basis van bestanddelen met een gereduceerde CO2-emissie.

 • Duokleur gietvloer met een eigentijdse uitstraling.

 • Gematteerd oppervlak, dat past in elke woonstijl.

 • Naadloos design, waardoor de vloer eenvoudig is te onderhouden.

 • Sterk & slijtvast.

 • Door de speciale afwerklaag, is deze vloer goed bestand tegen zonlicht (UV-invloeden).

 • Vanwege de elasticiteit heeft de vloer een geluiddempend effect.

 • Vloeistofdicht, waardoor het mogelijk is om de vloer te laten doorlopen in een natte ruimte, zoals de badkamer.

 • Voor ultiem woongenot: de vloer voelt comfortabel aan de voeten, vooral in combinatie met vloerverwarming.

 • Volledig geproduceerd op Nederlandse bodem.

MerbaFlow 16 eigentijdse gietvloer kleuren

MerbaFlow is een gietvloerenserie die geschikt is voor elke woonstijl. Of je nu van kleurrijk, strak, landelijk of van een beetje Bohemian houdt, deze gietvloer ondersteunt elke stijl. Met 16 kleuren in met name grijs-, beige- en groentinten is er voor ieder interieur een passende basis! Kortom, MerbaFlow is een uniek gietvloerconcept met een prachtige eigentijdse uitstraling.

Araya
Barranco
Cordero
Coro
Mula
Pilar
Rubio
Sabana
Sola
Tikal
Tortuga
Upala
Valera
Vela
Zea
Zion

Gelegd door gietvloerspecialisten

De gietvloeren van Romar-Voss Floor Systems worden volledig op Nederlandse bodem geproduceerd. Het leggen van onze gietvloeren laten we graag aan specialisten over die al jarenlang actief zijn binnen de gietvloerenbranche. In overleg met hen wordt de beste vloeroplossing voor jou samengesteld.

Ben je geïnteresseerd in een gietvloer van Romar-Voss Floor Systems voor in huis? Dan horen wij dat graag! Wij brengen jou uiteraard in contact met de beste vloerspecialist bij jou in de buurt.