Premium Leef-Beton restaurant Roggel - woonbeton

Onze ervaringen met onze Premium Leef-Beton vloer zijn ronduit goed. De vloer ligt er natuurlijk pas een half jaar in, maar we hebben er alle vertrouwen in dat deze duurzaam en slijtvast is. 

Qua esthetiek is het een strakke vloer die glad en niet reflecterend is. Als we het goed hebben begrepen, is deze vloer in tal van kleuren te verkrijgen. Dat maakt het natuurlijk wel zo makkelijk toepasbaar. Onze interieur designer Hans Kuijten was ook meteen enthousiast over deze vloer.

De vloer is praktisch en eenvoudig te onderhouden. We zuigen en dweilen deze iedere werkdag en dat is zo gedaan. Door de 'gebroken' matte afwerking blijven er ook geen vegen of strepen achter na het dweilen. Er zijn nog geen enkele loopsporen te bekennen, ook belangrijk! Dus de vloer is ook erg stootvast.

Voor mensen die het aanleggen van een Premium Leef-Beton vloer overwegen, lijkt het me belangrijk om aan te geven dat je in de afwerking van de vloer 'vegen' krijgt die wat kleurverschil geven in de afwerking. Maar dat zorgt voor een stoere uitstraling.

- Annemarie & Dominique van restaurant Preuverie Bekkers Marie uit Roggel -


Ruimte: in de hal, looppaden en de toiletruimtes van restaurant

Vloersysteem: woonbeton vloer

Type vloer: Premium Leef-Beton

Kleur: projectkleur op maat

Referentie Premium Leef-Beton Roggel - Horeca1
Referentie Premium Leef-Beton Roggel - Horeca2
Referentie Premium Leef-Beton Roggel - Horeca4
Referentie Premium Leef-Beton Roggel - Horeca6