GranuFlow - woonhuis Roggel - PU gietvloer

In 2022 hebben wij onze keuken, bijkeuken en hal volledig gerenoveerd. De keuken grenst aan de woonkamer, waar we al een houten vloer hebben liggen. We waren dus op zoek naar een vloer die daar mooi op aansloot. We kozen uiteindelijk voor een lichte kleur gietvloer.

De vloer is naadloos en strak, waardoor deze erg makkelijk te reinigen is. Na het dweilen droogt de vloer snel op. Voor ons ideaal, want we hebben sinds enkele maanden een pup in huis. We waren even bang dat de vloer gevoelig zou zijn voor zijn wilde en enthousiaste gedrag, maar in de praktijk blijkt dit gelukkig geheel onterecht. We zijn nu enkele maanden verder en de vloer ziet er nog steeds netjes uit.

Daarbij voelt de vloer heel comfortabel aan als je er zonder schoenen overheen loopt, niet zo koud als bij tegels. De warmte van de vloerverwarming wordt goed doorgegeven. De vloer geeft een moderne en strakke, maar tegelijk ook warme uitstraling. Ben blij dat we voor deze vloer hebben gekozen, hadden we eigenlijk veel eerder moeten doen!

- Agnes uit Roggel -


Ruimte: ca. 45 m2 in de keuken, bijkeuken en hal

Vloersysteem: PU gietvloer

Type vloer: GranuFlow

Kleur: Easy Quartz Sand

Een PU gietvloer in de keuken | Romar-Voss Floor Systems
Referentie GranuFlow gietvloer Roggel - Easy Quartz Sand6
Referentie GranuFlow gietvloer Roggel - Easy Quartz Sand4
Referentie GranuFlow gietvloer Roggel - Easy Quartz Sand1
GranuFlow - bijkeuken Roggel2

Gelegd door gietvloerspecialisten

De gietvloeren van Romar-Voss Floor Systems worden volledig op Nederlandse bodem geproduceerd. Het leggen van onze gietvloeren laten we graag aan specialisten over die al jarenlang actief zijn binnen de gietvloerenbranche. In overleg met hen wordt de beste vloeroplossing voor jou samengesteld.

Ben je geïnteresseerd in een gietvloer van Romar-Voss Floor Systems voor in huis? Dan horen wij dat graag! Wij brengen jou uiteraard in contact met de beste vloerspecialist bij jou in de buurt.