GrainFlow - woonhuis Roggel - PU gietvloer

In 2022 hebben wij onze keuken, bijkeuken en hal volledig gerenoveerd. De keuken grenst aan de woonkamer, waar we al een houten vloer hebben liggen. We waren dus op zoek naar een vloer die daar mooi op aansloot. We kozen uiteindelijk voor een lichte kleur gietvloer.

De vloer is naadloos en strak, waardoor deze erg makkelijk te reinigen is. Na het dweilen droogt de vloer snel op. Voor ons ideaal, want we hebben sinds enkele maanden een pup in huis. We waren even bang dat de vloer gevoelig zou zijn voor zijn wilde en enthousiaste gedrag, maar in de praktijk blijkt dit gelukkig geheel onterecht. We zijn nu enkele maanden verder en de vloer ziet er nog steeds netjes uit.

Daarbij voelt de vloer heel comfortabel aan als je er zonder schoenen overheen loopt, niet zo koud als bij tegels. De warmte van de vloerverwarming wordt goed doorgegeven. De vloer geeft een moderne en strakke, maar tegelijk ook warme uitstraling. Ben blij dat we voor deze vloer hebben gekozen, hadden we eigenlijk veel eerder moeten doen!

- Agnes uit Roggel -


Ruimte: ca. 45 m2 in de keuken, bijkeuken en hal

Vloersysteem: PU gietvloer

Type vloer: GrainFlow

Kleur: Easy Quartz Sand

Een PU gietvloer in de keuken | Romar-Voss Floor Systems
Referentie GrainFlow gietvloer Roggel - Easy Quartz Sand6
Referentie GrainFlow gietvloer Roggel - Easy Quartz Sand4
Referentie GrainFlow gietvloer Roggel - Easy Quartz Sand1