Is Premium Leef-Beton geschikt voor op de badkamer?

Bij de bouw of verbouwing van een huis moeten altijd 1001 verschillende beslissingen worden gemaakt. Er zijn zoveel ruimtes die moeten worden ingericht. Naast de keuken en woonkamer, is de badkamer een van de belangrijkste ruimtes in een woning. Ook hier vormt de vloer een sterke basis. Veel mensen denken dat een woonbeton vloer niet geschikt is voor een badkamer, maar niets is minder waar.

Premium Leef-Beton op de badkamer

  1. Premium Leef-Beton heeft een oersterk karakter. De vloer is extreem slijt- en krasvast. Er zal niet zo snel een beschadiging ontstaan in deze vloer.

  2. Deze woonbeton vloer is naadloos. Hierdoor kun je de vloer door het gehele huis laten doorlopen. Je hebt geen last van verkleurde voegen en het vormt een prachtig geheel met de rest van de woning.

  3. Schoonmaken is een eitje! Door het naadloze karakter is deze vloer heel eenvoudig schoon te maken. Schimmels krijgen geen kans om zich op te hopen in de naden en hoeken van de badkamer.

  4. Vochtdicht en goed bestand tegen chemicaliën. Geen paniek dus als er een potje crème of de shampoofles uit je handen valt op de badkamer. Je kunt dat op je gemak even schoonmaken, terwijl je niet bang hoeft te zijn voor vlekken in de vloer.

  5. Ideaal in combinatie met vloerverwarming. Deze vloer geleidt perfect de warmte van de vloerverwarming, waardoor de temperatuur altijd aangenaam is op de badkamer en je nooit koude voeten krijgt.

Woonbeton vloer in natte ruimte

Dus om terug te komen op de vraag uit de titel van deze blog: ja, een Premium Leef-Beton vloer is zeker geschikt om aan te brengen op de badkamer. Wij kunnen niet anders dan een woonbeton vloer aanraden voor in natte ruimtes zoals de badkamer.

Leuk voordeel is dat deze vloer in diverse kleuren beschikbaar is. Premium Leef-Beton past dus altijd perfect bij de inrichting van de woning. Of je nu de voorkeur hebt voor een industriële inrichting of een meer landelijke inrichting. De Premium Leef-Beton vloer is altijd een goede match!

Woonbeton ook geschikt voor op de wand

Wist je dat Premium Leef-Beton niet alleen geschikt is om aan te brengen op de vloer, maar ook prima op een wand kan worden gesmeerd? Door Premium Leef-Beton ook aan te brengen op de wand van een badkamer, creëer je meer eenheid en een stoere uitstraling van de hele ruimte.

Premium Leef-Beton van Romar-Voss Floor Systems

Wil je graag Premium Leef-Beton in jouw badkamer (of misschien wel in je gehele woning)? Dan horen wij dat uiteraard graag! Wij werken samen met veel professionele vloerverwerkers door het hele land, dus we kunnen jou altijd in contact brengen met de beste vloerspecialist bij jou in de buurt.

Guido Eggels

Manager Floor Systems

+31 (0)6 22 93 60 69

Jim Schouwink

Technical Sales Manager

+31 (0)6 57 02 90 99